Legenda


In optie

Verkocht


De tussenwoningen op de bouwnummers 4 t/m 7 en 10 t/m 12 worden te huur aangeboden.

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13

Nieuw Tiliaans

Nieuwbouwplan Nieuw Tiliaans bestaat uit 2 twee-onder-een-kapwoningen en 4 hoekwoningen. De tussenwoningen zijn bestemd voor de verhuur.

De architectuur van de woningen is bijzonder en modern. Zowel de twee-onder-een-kapwoningen als de hoekwoningen hebben een grijs dak, donkerbruin metselwerk en een donkerbruine plint.

Bij de twee-onder-een-kapwoningen zijn de kolommen tussen de kozijnen op de verdieping, de erker bij bouwnummer 1 en de omlijsting van de raampartij bij bouwnummer 2, echte blikvangers. De hoekwoningen hebben allen een dwarskap. Dit zorgt, samen met het contrast met het lichte metselwerk van de tussenwoningen voor een prachtig straatbeeld. De woningen worden uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen.

De twee-onder-een-kapwoningen, gelegen op de bouwnummers 1 en 2, hebben beide een aanpandige berging met daaraan een mooie carport met ruimte voor het parkeren van je auto. De woningen zijn gelegen op ruime percelen met de achtertuin op het noordwesten.

De hoekwoningen hebben de mogelijkheid tot het parkeren van een auto op eigen terrein. Daarnaast is er aan de straatzijde voldoende mogelijkheid om te parkeren. De woningen zijn voorzien van een praktische berging in de achtertuin.

De plattegronden van de woningen zijn standaard al bijzonder compleet van opzet. Daarnaast zijn er nog diverse uitbreidingsmogelijkheden, denk aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning of een indeling op de zolderverdieping.